Μουσική / Πάρτι

Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017

Nostalgia Rock Party @ Sousami


Μια απίθανη ατμόσφαιρα βγαλμένη από άλλη εποχή θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το Σάββατο βράδυ, στο κέντρο της πόλης. Αν η ιδέα σε ενθουσιάζει και τα ρετρό πάρτι είναι τα αγαπημένα σου, τότε αυτή η βραδιά είναι για σένα. 

Το πάρτι θα περιλαμβάνει μια εκπληκτική μουσική διαδρομή που θα σε συνεπάρει, με αγαπημένα ροκ κομμάτια και επιτυχίες, από τη δεκαετία του ‘60 μέχρι και τη δεκαετία του ‘90. 

Φτιάξε την κατάλληλη διάθεση λοιπόν και ετοιμάσου για ένα νοσταλγικό και εκρηκτικό πάρτι, με πολύ χορό, εκπληκτικούς Djs στα decks, δυνατά beats και δροσιστικά ποτά από το μπαρ. 

Είσοδος: €3 (δωρεάν πριν τις 22:00)

Πληροφορίες: 99 498 642

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.