Μουσική / Πάρτι

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

New Year's Eve Afternoon Party @ Μαντάμ


Με τη νέα χρονιά να πλησιάζει όλο και περισσότερο και τους εορτασμούς να ετοιμάζονται πυρετωδώς, το Μαντάμ δεν περιμένει μέχρι το βράδυ της Παραμονής και σε διασκεδάζει από νωρίς το απόγευμα, αναλαμβάνοντας τα κοκτέιλ και τη μουσική.

Απόλαυσε τη γιορτινή ενέργεια του κέντρου και συνδύασε τη βόλτα σου στην πόλη, με το φανταστικό πάρτι που θα σε περιμένει από τις 15:00 στο Μαντάμ.

O Dj Dascalos θα σε συνεπάρει μουσικά με φανταστικούς ρυθμούς, ενώ παράλληλα γνωστοί bartender της πόλης, θα ετοιμάζουν εξαίσια signature κοκτέιλ, για απολαυστικές στιγμές διασκέδασης.

Μάθε περισσότερα για το Μαντάμ εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.