Εκθέσεις

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Motor Show & Motion @ Παλιό Λιμάνι


Αν είσαι και εσύ φαν της ιπποδύναμης και της πολυτέλειας, ή αν θέλεις να μάθεις ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί στην αγορά της μοτοκίνησης, τότε δεν πρέπει να χάσεις την εκδήλωση που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Λεμεσό.

Το Limassol Motor Show and Motion, που θα διαρκέσει 3 μέρες, θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν πολυτελή μοντέλα αυτοκινήτων, να γνωρίσουν ολοκαίνουργια μοντέλα, καθώς και τετράτροχα και δίτροχα μοντέλα, που κινούνται μέσω ηλεκτροκίνητης τεχνολογίας. 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ακόμα πάρκο οδικής συμπεριφοράς για παιδιά, οδήγηση οποιουδήποτε μοντέλου σε εικονική πραγματικότητα και δοκιμή με μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Είσοδος ελεύθερη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 577 750

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.