Μουσική / Πάρτι

Τεταρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Mix The Beats With Arabic @ Tokio Bar


Συνεχίζοντας να ζωντανεύει με ενέργεια τις εξόδους σου, το ελίτ μπαρ Tokio διοργανώνει απίθανα θεματικά πάρτι, ανεβάζοντας τον πήχη της νυχτερινής διασκέδασης και της ψυχαγωγίας στην πόλη. 

Κάθε Τετάρτη η ιαπωνική διακόσμηση που κυριαρχεί στο μπαρ σμίγει με το πάρτι αραβικής βραδιάς, προσφέροντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα, στην οποία επικρατεί ένα φανταστικό μίγμα από έθνικ στοιχεία.  

Το πάρτι απογειώνεται με την πιο ανεβαστική μουσική, με τα δροσιστικά ποτά από το μπαρ και τις ειδικές προσφορές για τις γυναίκες της παρέας, αφού από τις 8:30 μέχρι τις 10:00 απολαμβάνουν δωρεάν κοκτέιλ. 

Πληροφορίες: 25 321 313

Μάθε περισσότερα για το Tokio Bar εδώ. - Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.