Άλλα

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019

Μια βραδιά παρέα με τις Περσείδες @ Heritage School


Μόλις 10 λεπτά βόρεια της Λεμεσού, στους λόφους της Παλώδιας όπου βρίσκεται το αμφιθέατρο του Heritage School, διοργανώνεται μια ξεχωριστή βραδιά με αφορμή το γνωστό φαινόμενο Βροχής Μετεωροειδών, των Περσείδων.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς αυτής, θα στηθούν τηλεσκόπια, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να παρακολουθήσουν τον έναστρο ουρανό, ενώ νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν επεξηγηματικές παρουσιάσεις από ειδικούς επιστήμονες και «ξενάγηση» στους αστερισμούς.

Η υπέροχη αυτή βραδιά αστροπαρατήρησης, διοργανώνεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Εξερεύνησης του Διαστήματος, σε συνεργασία με το σχολείο, με το οποίο διερευνάται η δυνατότητα ακόμα και αποστολής δορυφόρου στο διάστημα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια των 100 χρόνων Διεθνούς Αστρονομικής Ένωσης.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Μιχάλης Μιχαήλ

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.