Άλλα

Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016

Mέρα χριστουγεννιάτικης ομορφιάς @ La Calma Spa


Μια ημέρα ομορφιάς διοργανώνεται στο La Calma Spa για να προσφέρει εντελώς δωρεάν επιστημονική ανάλυση δέρματος από εξειδικευμένο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας σε όσους παρευρεθούν. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση νέων θεραπειών και προϊόντων από επαγγελματίες του χώρου, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας θα δίνονται συμβουλές ομορφιάς από επαγγελματία μακιγιέρ για τις νέες τάσεις μακιγιάζ και τα καινούργια χρώματα Χειμώνας 2016-2017. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ομορφιάς θα υπάρχουν ειδικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση που θα μοιράσει πλούσια δώρα.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.