Άλλα

Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Μέρα Βιβλίων και Ρόδων @ Παλαιοβιβλιοπωλείο «Ταξιδευτής»


Η παλιά πόλη θα γεμίσει με βιβλία, τριαντάφυλλα και τριανταφυλλιές! Με αφορμή την «Παγκόσμια Μέρα Βιβλίου» και με έμπνευση από τη «Μέρα των Βιβλίων και των Ρόδων» που γιορτάζεται κάθε χρόνο την ημέρα αυτή στη Βαρκελώνη, διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στη Λεμεσό παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου και ρόδων.

Στην Καταλονία, η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου έχει εξελιχθεί σε μία τοπική παραλλαγή της Γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Με το σύνθημα «Ένα τριαντάφυλλο για την αγάπη, ένα βιβλίο για πάντα», ο άνδρας θα χαρίσει στην αγαπημένη του ένα τριαντάφυλλο κι αυτή θα του το ανταποδώσει με ένα βιβλίο.

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 97 647 438

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.