Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017

Meet the Santa @ Μαρίνα Λεμεσού


Ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων και ο πιο συμπαθής στα παιδιά Άγιος, αφήνει το χριστουγεννιάτικο χωριό της Λαπωνίας και καταφθάνει στη Λεμεσό, για μια φανταστική επίσκεψη.  

Ο «αυθεντικός» Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στο χριστουγεννιάτικο χωριό της Μαρίνας Λεμεσού, πανέτοιμος να γνωρίσει παιδιά, αλλά και μεγάλους, χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα και αγάπη. Αφήνοντας για λίγο το παγωμένο χωριό του, το Ροβανιέμι, στη μακρινή Λαπωνία, θα αφιερώσει μια μέρα στα παιδιά, δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού, σε ένα υπέροχο σκηνικό, με πολλά παιχνίδια, στολίδια, μουσική κι ένα εντυπωσιακό luna park.

Η επίσκεψη του Άγιου Βασίλη θα μεταδίδεται ζωντανά από το Κανάλι 6, σε μια χαρμόσυνη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.