Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019

Medfest - Limassol Beer Festival 2019 @ Ποταμός Γερμασόγειας


Το Med Fest - Limassol Beer Festival, μετά από μια πετυχημένη πρώτη διοργάνωση, επιστρέφει στη Λεμεσό και ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό στον Ποταμό Γερμασόγειας.

Για 5 μέρες, οι επισκέπτες του θα μπορέσουν να απολαύσουν παγωμένη μπύρα από 35 και πλέον περίπτερα, με 100 διαφορετικές ετικέτες, αλλά και φαγητό για όλα τα γούστα, διασκεδάζοντας με συναυλίες από γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως οι Stavento, Locomondo, Πέτρος Ιακωβίδης, Δημήτρης Μπάσης, Κώστας Καραφώτης και Στέλιος Ρόκος, όπως επίσης και από το κυπριακό συγκρότημα Fuse.

Πρόγραμμα συναυλιών:

6/7/2019: Stavento, Fuse

7/7/2019: Πέτρος Ιακωβίδης  

8/7/2019: Locomondo  

9/7/2019: Δημήτρης Μπάσης & Κώστας Καραφώτης, Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο 

10/7/2019: Στέλιος Ρόκκος

Εισιτήρια: €8 με 1 ποτό

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.