Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Κυριακή, 26 Μαΐου 2019

Madari Mountain Madness @ Κυπερούντα


O ορεινός αγώνας που έγινε θεσμός και αγαπήθηκε από όλους τους λάτρεις ορεινού τρεξίματος, έρχεται για ακόμη 5η συνεχή χρονιά στην ορεινή Λεμεσό, με μια διαδρομή που υπόσχεται προκλήσεις και συγκινήσεις, με τεχνικά κομμάτια και θέα που κόβει την ανάσα. 

Την ίδια μέρα θα διεξαχθούν 2 διαφορετικοί αγώνες ορεινού τρεξίματος, ένας αγώνας των 25 χλμ, με θετική υψομετρική διάφορα 1700 μέτρα, και ένας αγώνας των 10 χλμ, με θετική υψομετρική διάφορα 700 μέτρα. Και οι 2 αγώνες θα κινηθούν μέσα στην καρδιά τους δάσους της Mαδαρής, απολαμβάνοντας υπέροχη θέα και το ειδυλλιακό σκηνικό ανάμεσα στα χωριά της περιοχής.

Οι πιο μικροί δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε μια διαδρομή 1000 μ.

Εκκίνηση από το Adventure Mountain Park στην Κυπερούντα.

Για να συμμετάσχεις στον αγώνα, μπορείς να κάνεις εγγραφή εδώ.- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.