Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Λογοτεχνικός Περίπατος: Στα χνάρια του Βασίλη Μιχαηλίδη @ Λεμεσός


Ένας λογοτεχνικός περίπατος, που συνδυάζει την τέχνη και την ιστορικότητα της πόλης, διοργανώνεται για δεύτερη φορά, από την εταιρεία Public και την εταιρεία Πολιτιστικού Τουρισμού Discover Greek Culture.

Ο δεύτερος λογοτεχνικός περίπατος, αφιερώνεται στον σπουδαίο ποιητή Βασίλη Μιχαηλίδη, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από το θάνατο του.  

Μέσα από τη λογοτεχνική διαδρομή, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης που σχετίζονται με την εγκατάσταση και την περιπετειώδη ζωή του ποιητή στη Λεμεσό, καθώς και με τα έργα του που συνδέονται με την πόλη και το ιστορικό της παρελθόν.

Συμμετοχή: Δωρεάν (περιορισμένος αριθμός θέσεων – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
Δήλωση συμμετοχής: http://www.public-cyprus.com.cy/logotehnikoi-peripatoi/, email: [email protected], τηλ: 7777 0300

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.