Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Limassol Beer Festival @ Ποταμός Γερμασόγειας


Μετά από την επιτυχημένη, περσινή διοργάνωση, το εκρηκτικό Beer Festival επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στον Ποταμό Γερμασόγιας, επιφυλλάσοντας περισσότερη διασκέδαση, μουσική και, φυσικά, περισσότερη μπύρα.

Για 4 βραδιές, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν διασκέδαση, φαγητό, διαγωνισμούς και εκπλήξεις (ακόμα και ειδικό χώρο για ζωντανή μεγάδοση των αγώνων του Mundial)!

Το φεστιβάλ φιλοξενεί φέτος περισσότερα από 100 είδη μπύρας από όλο τον κόσμο, όπως επίσης και αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα από Ελλάδα και Κύπρο, όπως οι Μπλε, οι Locomondo και ο Λάκης Παπαδόπουλος, που θα ξεσηκώσουν το κοινό με τις εμφανίσεις τους επί σκηνής.

Μάθε περισσότερα για το Beer Festival εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.