Μουσική / Πάρτι

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018

Ladies Night @ Bordello Bar


Το Bordello, ένας εντυπωσιακός χώρος στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού, δένει με τη φινέτσα των γυναικών, αφού ταιριάζει ιδανικά με την κομψότητα και τη θηλυκότητά τους.

Έτσι, με έμπνευση από την αισθητική του burlesque, με περίτεχνα φωτιστικά και καθρέφτες, το μπαρ διοργανώνει κάθε εβδομάδα ένα απίθανο πάρτι με πολλές εκπλήξεις, αφιερωμένο στις γυναίκες.

Από τους άνετους καναπέδες μέχρι τα τραπεζάκια και το εκπληκτικό μπαρ, ο χώρος υποδέχεται σε μια ιδαίτερη ατμόσφαιρα τις γυναίκες, προσφέροντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης με ξεχωριστά κοκτέιλ, εκλεκτά ποτά αλλά και γευστικά τσιμπήματα.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 25 341 341, 99 341 341- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.