Χορός / Θέατρο

Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018

Ivan Vasiliev @ Κηποθέατρο Λεμεσού


Ο κορυφαίος χορευτής Ivan Vasiliev, ο χορευτής που έκανε τους φίλους του χορού να παραμιλούν με τις απίστευτες εμφανίσεις του στα μεγάλα θέατρα του κόσμου έρχεται στη Κύπρο για μία και μοναδική εμφάνιση στο Δημοτικό Κηποθέατρο της Λεμεσού. Μαζί του 12 σολίστ του Βolshoi που παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις σημαντικότερες στιγμές από τα μεγάλα μπαλέτα του κόσμου.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει τα έργα 'Love is everywhere' σε μουσική Igor Stravinsky και χορογραφία του Ivan Vasiliev και αποσπάσματα από τα έργα 'Scheherazade', 'Don Quixote', 'The dying swan', 'Underwood', ' I want to break free' και άλλα.

Τηλέφωνο: 25 87 87 44

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.