Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018

Christmas Wonderland 2018 @ Ύψωνας


Η Christmas Wonderland του Ύψωνα επιστρέφει για τέταρτη χρονιά, με εκδηλώσεις για 2 ολόκληρα τριήμερα μέσα στον Δεκέμβριο.

Φέτος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιδείξεις από διάφορες σχολές και ομάδες της Κύπρου, θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις, εργαστήρια ρομποτικής, τέχνης και κατασκευών από τον Οργανισμό Νεολαίας, παρουσίαση και αφήγηση παιδικού παραμυθιού κ.α.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τις συναυλίες με τον Θάνο Πετρέλη, το συγκρότημα Παπιγιόν και τους Ευθύβουλο Θεοχάρους, Μαρία Θεοδότου και Έλενα Σολέα.

Ο ταχυδακτυλουργός Γιώργος Λούκος με την ομάδα του θα καταφθάσουν από την Ελλάδα, για να παρουσιάσουν «μαγικά» κόλπα που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Όσοι επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο κυνήγι θησαυρού, αλλά και στον διαγωνισμό Graffiti που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Πληροφορίες: 25 397169, 96 575951

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.