Μουσική / Πάρτι

Παρασκευή, 02 Φεβουαρίου 2018

Interactive Dinner Party @ Dionysus Mansion


Ο χώρος στο κέντρο της Λεμεσού, που αγαπήθηκε για την εκλεπτυσμένη αισθητική, την ξεχωριστή αρχιτεκτονική και φυσικά για τις γαστρονομικές του δημιουργίες, γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του με μια ξεχωριστή εκδήλωση. 

Το εστιάτοριο Dionysus Mansion φιλοξενεί ένα εκπληκτικό πάρτι ειδικά για τα γενέθλια του, δίνοντας την ευκαιρία σε 70 εκλεκτούς επισκέπτες να απολαύσουν ένα εξαίσιο δείπνο, καθώς και την εμπειρία ενός φαντασμαγορικού live show μαγειρέματος.

Η βραδιά, συνθέτοντας άψογα μαεστρία, τέχνη και γαστρονομία, αναμένεται να σε συνεπάρει, για αυτό εξοπλίσου με την κατάλληλη διάθεση και όρεξη. 

Κρατήσεις: 25 222 210

Μάθε περισσότερα για το Dionysus Mansion εδώ.- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.