Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

5th International Tattoo Convention @ Carob Mill Restaurants


Για 5η συνεχόμενη χρονιά, οι Χαρουπόμυλοι Λανίτη, η Πλατεία Κάστρου και ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της Λεμεσού θα γεμίσει νιάτα, ζωντάνια, χρώμα και τέχνη.

Η διεθνής συνάντηση των tattoo artists στη Λεμεσό, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την πόλη, αλλά και για καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, πραγματοποιείται για ακόμα μια χρονιά, προσελκύοντας χιλιάδες σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στην τέχνη του τατουάζ, το οποίο πλαισιώνεται με ζωντανή μουσική και μουσική από Dj, παζάρι δίσκων βινυλίων και πολλά είδη γύρω από το τατουάζ.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα ανεβούν στη σκηνή ροκ συγκροτήματα από Κύπρο και Ελλάδα, αλλά και καλλιτέχνες της ραπ σκηνής, ενώ δεκάδες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο θα επιδεικνύουν τη δεξιοτεχνία τους στο τατουάζ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.