Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού @ Μόλος


Το Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συνδυάζοντας την τοπική γαστρονομία με μυρωδιές, γεύσεις, χρώματα και αρώματα από διαφορετικές χώρες, υπόσχεται ένα γευστικό Σαββατοκύριακο πάνω στη θάλασσα, που θα συνοδεύεται από μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων. 

Πάνω από 15 σεφ από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα επιδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και την κουζίνα της πατρίδας τους, ενώ θα συμμετάσχουν πάνω από 30 παραγωγοί, εστιάτορες και καταστήματα βιολογικών οργανικών τροφίμων. 

Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, ομιλία με θέμα τι τρώνε οι αστροναύτες από το Κίτιον Πλανητάριο και Αστεροσκοπείο, καθώς και ειδικό τηλεσκόπιο για την παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού.

Ακόμα, τα παιδιά από 5 έως 12 ετών θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες μαγειρικής υπό την επίβλεψη επαγγελματιών, σε ένα ειδικό διαμορφωμένο χώρο.

Είσοδος ελεύθερη

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.