Εκθέσεις

Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017

Εσωτερικοί Γαλαξίες @ Beat Παζάρ


«Tα σπουδαιότερα ταξίδια που κάνουμε είναι τα εσωτερικά...», λέει ο Κλεάνθης Μιχαήλ, ο οποίος παρουσιάζει για πρώτη φορά τις μικρές λεπτομερείς του εικονογραφίσεις. Η συλλογή αποτελείται από 20 έργα, τα οποία δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2 χρόνων. 

Ο καλλιτέχνης περιγράφει προσωπικές εμπείριες, εκφράζοντας πάνω στο χαρτί καταστάσεις τις οποίες βιώσε, παρομοιάζοντας τις σαν ένα μεγάλο εσωτερικό ταξίδι σε ένα άγνωστο σύμπαν· ένα σύμπαν γεμάτο έντονα και αντικρουόμενα συναισθήματα, ανάγκες, διλήμματα αλλά και καθοριστικές αποφάσεις.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.