4603

Ηλιοβασίλεμα από τη δυτική ακτογραμμή της Λεμεσού!

24/05/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η δυτική ακτογραμμή της Λεμεσού, πέρα από ιδιαίτερα δημοφιλείς και ξεχωριστές παραλίες, προσφέρει και μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα, όλες τις εποχές του χρόνου.

Οι μεγάλοι βράχοι που υψώνονται πάνω από τη θάλασσα, αποτελούν εξαιρετικά σημεία για να σταθεί κανείς ατενίζοντας τη δύση καθώς ο ήλιος χαμηλώνει, μεταμορφώνοντας κάθε λεπτό τον ουρανό. Οι βράχοι δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίο την ώρα αυτή, καθώς ο ήλιος χάνεται σιγά – σιγά πίσω από τους σκοτεινούς όγκους τους.

Το να παρακολουθείς το ηλιοβασίλεμα είτε από τον βράχο του Κουρίου, είτε από τον βράχο πάνω από την παραλία Ζαπάλο (Τρυπητή) είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, που μόνο εν μέρει μπορεί να συλλάβει μία φωτογραφία.

Αντίστοιχες εικόνες, μπορεί να απολαύσει κανείς και από τα βράχια των παραλιών στην Αυδήμου και στο Πισσούρι.

swipe gallery