Άλλα

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Healthy Vibes Buffet @ Marina Breeze


Με ένα ιδιαίτερα υγιεινό τρόπο καλωσορίζει την άνοιξη ο κομψός χώρος του Marina Breeze, ο οποίος με θέα τη Μαρίνα Λεμεσού, τη θάλασσα και τα γιοτ, θα σου χαρίσει στιγμές απόλαυσης χωρίς ενοχές, μέσα από ένα ιδιαίτερο μπουφέ.

Κάθε Τρίτη, λοιπόν, ο χώρος βάζει στο μενού του ένα ολόκληρο μπουφέ υγιεινής διατροφής με υπέροχα, θρεπτικά πιάτα και αναζωογονητικούς χυμούς αποτοξίνωσης, ειδικά σχεδιασμένα από τη γνωστή διατροφολόγο, Anna Cortesi.

Από τις αρχές Μαρτίου θα μπορείς να απολαμβάνεις το εξαίσιο μπουφέ του Marina Breeze, που συνδυασμένο με την απίστευτη θέα και ένα προσωπικό motivational quote, θα σε γεμίζει δύναμη και ενέργεια για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 25 051 230- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.