Εκθέσεις

Σάββατο, 05 Μαΐου 2018

Greek Panorama @ Παλιό Λιμάνι


Μια εκπληκτική, ολοκληρωμένη έκθεση τουρισμού για όλους όσους αγαπούν την Ελλάδα και τις ομορφιές της, διοργανώνεται σ’ ένα διήμερο στο Παλιό Λιμάνι, στη Λεμεσό.

Μετά από τη διοργάνωση εκθέσεων σ’ όλο τον κόσμο, η North Events οργανώνει την πρώτη έκθεση “Greek Panorama” στην Κύπρο, για όλα όσα αφορούν την Ελλάδα και τον τουρισμό. Η έκθεση θα παρέχει στους επισκέπτες πληροφορίες για διακοπές στην Ελλάδα, προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και δοκιμή αυθεντικών, ελληνικών προϊόντων.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιούνται και διάφορες άλλες δραστηριότητες, όπως ελληνικοί, παραδοσιακοί χοροί, διαγωνισμοί μαγειρικής, παρουσίαση αρχαιολογικών χώρων και τουριστικών προορισμών της Ελλάδας μέσω εικονικής πραγματικότητας (μέθοδος VR-360) και άλλα πολλά. 

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.