Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018

Glorious Charity Fashion Show @ Ελευθερίας 67


Μια κομψή βραδιά με πολλή μόδα διοργανώνεται στην πόλη με σκοπό τη στήριξη της Wellspring Association, όπου θα παρουσιαστούν οι χειμερινές προτάσεις της RightHere Charity Boutique.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, συμβάλλοντας στον καλό σκοπό της διοργάνωσης. Μετά την επίδειξη, θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικες νότες.

Εισιτήρια: €3

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Wellspring Association, που εργάζεται για τη στήριξη και αποκατάσταση ατόμων που έχουν πέσει θύματα μαστροπείας, εμπορίας ανθρώπων ή άλλης κακοποίησης.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.