Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Γιορτή του Κρασιού @ Δημόσιος Κήπος


Ο γνωστός «Βρακάς» έχει πάρει ήδη τη θέση του και το σλόγκαν «πίννε κρασίν νάσιης ζωήν» αρχίζει να ηχεί στην πόλη. Από το 1961 που ξεκίνησε η διοργάνωση της, έτσι και φέτος, η Γιορτή του Κρασιού υποδέχεται ντόπιους και τουρίστες, για να γιορτάσουν όλοι μαζί τη σωματική και την πνευματική ευφορία. 

Όπως και κάθε χρόνο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να σεργιανίσουν στο Δημόσιο Κήπο της πόλης, να δοκιμάσουν τα κρασιά των οινοβιομηχανιών, να απολαύσουν δωρεάν κρασί, να γευτούν παραδοσιακούς μεζέδες του τόπου και να διασκεδάσουν με παραδοσιακή μουσική και διάφορες εκδηλώσεις.

Φέτος, η γιορτή θα διαρκέσει από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Τιμή Εισιτηρίων: 
Ενήλικες: €5
Με το εισιτήριο ενηλίκων, ο επισκέπτης δικαιούται 20% έκπτωση σε όλα τα εμφιαλωμένα κρασιά (ισχύει για 1 φιάλη) από τα οινοποιεία ΕΤΚΟ, ΚΕΟ ΛΟΕΛ ή ΣΟΔΑΠ.  

Παιδικό/ Εφηβικό: από 6 - 18 ετών: €3

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.