Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Ghostbusters Halloween Party @ Masterland


Μασκαρέψου όσο πιο τρομακτικά μπορείς και απόλαυσε το φανταστικό Halloween πάρτι για παιδιά, αλλά και για μεγάλους, που θα πραγματοποιηθεί στη μικρόπολη του πάρκου Masterland για 3 μέρες. 

Με παρέλαση τεράτων στην πλατεία, δημιουργία μούμιας, μαγικά κόλπα και πολλές εκπλήξεις, η διασκέδαση και τα γέλια δε θα σταματούν σε αυτό το τρελό τριήμερο. 

Το πάρτι θα έχει ως θέμα τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών “Ghostbusters”, και όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το καινούργιο εργαστήρι του πάρκου «Το Σπίτι του Τρόμου».

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.