Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Λεμεσού @ Πλατεία Παλιού Λιμανιού


Με το βλέμμα στραμμένο στον άνθρωπο και την αλληλεγγύη, η Λεμεσός υποδέχεται μια τριήμερη ιδιαίτερη φιλανθρωπική διοργάνωση, που αναμένεται να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. 

Το «Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Λεμεσού» αγκαλιάζοντας την τρίτη εποχή του χρόνου, φέρνει κοντά σου εικόνες από φθινόπωρο και γεμίζει τη Λεμεσό πρωτότυπες δραστηριότητες. Οι επισκέπτες θα περάσουν όμορφες στιγμές με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν κολοκύθες για να στολίσουν τα παιδιά, τσουλήθρες από σανό, αγγειοπλαστική με τροχό, βόλτες με πόνυ και κολάζ με φθινοπωρινά φύλλα.

Στο χώρο θα βρίσκονται επίσης περιπετειώδη παιχνίδια για άτομα κάθε ηλικίας, όπως: bungee jumping trampolines, τροχό της τύχης, ρόντεο με ταύρο, σούμο, φουσκωτά, μονομαχίες, face painting και άλλα πολλά.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το σύνδεσμο εγκεκριμένων λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) για τη στήριξη του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, των Κέντρων Εκπαίδευσης Ζωής και για τη στήριξη των παιδιών με υπατικές παθήσεις.

Είσοδος ελεύθερη
Παιχνίδια – Δραστηριότητες από: €1

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.