Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Φιλανθρωπική Εκδρομή Σαφάρι @ Λεμεσός


Ένα εκπληκτικό σαφάρι σε περιμένει στα δάση της επαρχίας Λεμεσού και Πάφου, καλώντας σε να συμμετάσχεις σε μια εκρηκτική διαδρομή γεμάτη δράση και περιπέτεια.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις κρυμμένες ομορφιές και τα τοπία της Κύπρου με τα Jeep τους, ξεκινώντας από το Τσίρειο στη Λεμεσό. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς τα ορεινά, και περνώντας από τα δάση της Λεμεσού και της Πάφου, θα καταλήξουν στην επαρχία Πάφου. 

Το σαφάρι διοργανώνεται από τον Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου εκτός Δρόμου «Το Αγρινό» σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, με σκοπό την ενίσχυση του Συνδέσμου.

Συμμετοχή: €25

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.