Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017

Φεστιβάλ Μήλου @ Κυπερούντα


Ένα Φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός, θα γεμίσει το χωριό της Κυπερούντας με γεύσεις και αρώματα από μήλο, αλλά και κυπριακή παράδοση. Όλο το χωριό βρίσκεται στο πόδι και για 2 μέρες διασκεδάζει με χορό και τραγούδι, προσφέροντας παραδοσιακά προϊόντα και εδέσματα. 

Το Φεστιβάλ Μήλου διοργανώνεται για 15η συνεχή χρονιά στο χωριό Κυπερούντα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η μεγάλη γιορτή υπόσχεται να διασκεδάσει τους επισκέπτες με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, χαρίζοντας γευστικές εμπειρίες, με το άρωμα του γνωστού φρούτου. 

Εύγεστα προϊόντα μήλου, παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, φρέσκος χυμός μήλου, αλλά και ο παλουζές μήλου (μηλουζές), είναι μερικά από όσα θα έχεις να απολαύσεις στη γιορτή.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.