Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Φεστιβάλ Τριανταφύλλου @ Αγρός


Ο βασιλιάς των λουλουδιών, που έγινε συνώνυμο με το μεγαλοχώρι της Πιτσιλιάς, τον Αγρό, γιορτάζει σε ένα μεγάλο, ετήσιο φεστιβάλ στην ύπαιθρο της Λεμεσού.

Το Φεστιβάλ Τριαντάφυλλου επιστρέφει για 2 Σαββατοκύριακα στις 12 - 13 Μαΐου και στις 19 - 20 Μαΐου, την εποχή που ανθίζουν τα τριαντάφυλλα. Στο φεστιβάλ, παρακολουθείς όλη την πορεία της παραδοσιακής παρασκευής προϊόντων τριαντάφυλλου, από τη συγκομιδή και την επεξεργασία με απόσταξη, μέχρι τους τρόπους χρήσης, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

Σεμινάρια, εκθέσεις και  επιδείξεις με αντικείμενο την ομορφιά της φύσης και τις τοπικές παραδόσεις, εξορμήσεις για μάζεμα τριαντάφυλλων με το χέρι στους αγρούς, μουσική χορός και θεατρικές παραστάσεις συμπληρώνουν το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων.

 

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.