Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Family Fun @ Παλιό Λιμάνι


Για 3 ημέρες, η δυτικότερη άκρη του Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό φιλοξενεί υπέροχες εκπλήξεις για όλη την οικογένεια, για να εμπλουτίσει τις απογευματινές βόλτες δίπλα στη θάλασσα κατά το τριήμερο του Κατακλυσμού.

Από το Σάββατο 26/5 μέχρι και τη Δευτέρα 28/5 ο χώρος μπροστά από το νέο ministop με νόστιμους καφέδες και παγωταρία, θα φιλοξενήσει δραστηριότητες όπως face painting, φουσκωτά, μαγικά, survivor game και πολλά ακόμα.

Έτσι, εκτός από θέα στο γαλάζιο, χαλαρωτικό καφέ και γευστικό παγωτό, έχεις ακόμα μερικούς καλούς λόγους να κατεβείς για βόλτα στο λιμάνι αυτό το τριήμερο.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.