Μουσική / Πάρτι

Κυριακή, 07 Μαΐου 2017

Eupnea @ Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο


Το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού σε συνεργασία με το Alkis Agathokleous Quintet παρουσιάζουν το EUPNEA, μια συναυλία η οποία παρουσιάζει τη καινούρια δουλειά του Άλκη Αγαθοκλέους. Οι συγκεκριμένες συνθέσεις βασίζονται σε μια εξέλιξη των κομματιών του προηγούμενου του πρότζεκτ, Kafeney Houseband, η οποία ήταν μια συνεργασία με τον Σάββα Χουβαρτά: χαρακτηριστικές μελωδίες με έντονες εναλλαγές δυναμικής και μια αρμονία που επιτρέπει στους εκάστοτε μουσικούς να αυτοσχεδιάσουν δημιουργικά επί τόπου.

Έχει ως βασικό άξονα το νέϋ, ένα όργανο το οποίο έχει ρίζες στη κεντρική Ασία μερικές χιλιάδες χρόνια πριν · σε αυτή τη περίπτωση εντούτοις, το νέϋ δεν χρησιμοποιείται ως ένα ανατολίτικο όργανο, αλλά μάλλον ως η «φωνή» του ηλεκτρικού ανσάμπλ. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται ένα πολύχρωμο ταξίδι ήχου πολλών ενοτήτων με διάχυτη κινηματογραφικότητα, που παντρεύει Ανατολή και Δύση με πρωτοφανής μαεστρία.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.