Άλλα

Τεταρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017

Εργαστήρι Φωτογραφίας @ Key


Το πάθος για την τέχνη της φωτογραφίας, αλλά και για τη Λεμεσό, συνδυάζονται άψογα σε αυτό το φανταστικό εργαστήρι, που μέσα από βόλτες και περιπάτους, σου υποδεικνύει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εκφράσεις με δημιουργικότητα την αγάπη για την πόλη.   

Το εργαστήρι φωτογραφίας διοργανώνεται από το Limassol Unlocked και απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν και να γνωρίσουν διαφορετικά την πόλη, με μέσο τη φωτογραφία.  

Αποτυπώνοντας στιγμές και τοπία με περιπάτους στη Λεμεσό, το εργαστήρι καθοδηγείται από επαγγελματία φωτογράφο, ο οποίος θα εξηγεί τις κατάλληλες τεχνικές και μεθόδους, για απίθανες φωτογραφίες. 

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.