Εκθέσεις

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Έκθεση Ναυτιλίας «Πλεύσις» @ Παλιό Λιμάνι


Η ιστορία των θαλάσσιων ταξιδιών, τα επιτεύγματα στη ναυτική αρχιτεκτονική και 20 χειροποίητα ξύλινα μοντέλα ελληνικών πλοίων λεπτομερούς κατασκευής με αυθεντικά υλικά, παρουσιάζονται στην έκθεση ναυτιλίας «Πλεύσις».

Η έκθεση, που διοργανώνεται από την Αρχή Λιμένων Κύπρου, θα σου προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι περιήγησης στην ιστορία της ελληνικής ναυτιλίας στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, από τα προϊστορικά χρόνια έως τα μέσα του 20ού αιώνα, μέσα από πλούσιο εποπτικό υλικό, βιντεοπροβολές και σχεδιαστικές αναπαραστάσεις αρχαιολόγου. 

Είσοδος ελεύθερη

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο της Αρχής Λιμένων Κύπρου, στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. 

Καθημερινά 9:00 π.μ. - 13:00 μ.μ. & 16:00 μ.μ. - 21:00 μ.μ. / Σαβ/κα: 11:00 π.μ.- 21:00 μ.μ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.