Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Dragon Boat Race @ Μαρίνα Λεμεσού


Το FUNRAISING σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Dragon Boat  διοργανώνει για τέταρτη φορά τους αγώνες Charity Dragon Boat FUN RACE Challenge «Paddle for the children»  με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των παιδιών που στηρίζει.

20 ομάδες διαγωνίζονται στη Μαρίνα Λεμεσού σε μια χαρούμενη και διασκεδαστική εκδήλωση που πιο πολύ είναι γιορτή παρά ένας τυπικός αθλητικός αγώνας.

Ομάδες μπορούν να δημιουργηθούν με συναδέλφους, οικογένεια ή φίλους από το γυμναστήριο, το σχολείο, τη γειτονιά, ενώ όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μόνοι τους, θα βρουν σίγουρα παρέα.

Οι ομάδες θα είναι 20 και 10 ατόμων. Οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν κολύμπι, να είναι 15 ετών και άνω και να έχουν συμπληρώσει 2 ώρες προπόνησης (€5 / άτομο ανά ώρα προπόνησης) προτού συμμετάσχουν στον αγώνα ώστε να μάθουν να κωπηλατούν και πώς να ακολουθούν τις διαδικασίες ασφάλειας. Κάθε ομάδα πρέπει να έχει τυμπανιστή (οι τυμπανιστές δεν πληρώνουν τέλος συμμετοχής).

Για προπονήσεις επικοινωνείτε με τον Χρίστο Γεωργίου στο 99 477449.

Τέλος συμμετοχής: €20/άτομο ή €400/ομάδα ή €200 (ανάλογα με το μέγεθος βάρκας για εταιρείες)

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές ομάδων επικοινωνείτε με την Ελένη Ρουσουνίδου, στο τηλέφωνο 99622068 ή και στο email [email protected].

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.