Εκθέσεις

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Dominion - Birth @ Beat Παζάρ


Ατομική έκθεση εικαστικών του Χριστόφορου Χρίστου.

Ο Χριστόφορος Χρίστου είναι εικαστικός και καθηγητής Τέχνης. Σπούδασε Τεχνικά Εφέ στις Παραστατικές Τέχνες στο London College of Fashion, BA (Hons). Έπειτα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Τέχνη και το Σχεδιασμό στο Institute of Education του Λονδίνου και είναι κάτοχος Master στην Εκπαίδευση της Τέχνης και του Σχεδιασμού από το ίδιο πανεπιστημίο.

Όντας εν ενεργεία εικαστικός έχει λάβει μέρος σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, ενώ ως καλλιτέχνης ειδικών εφέ έχει εργαστεί παράλληλα σε πολυάριθμες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραγωγές.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.