Άλλα

Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017

Cyprus Game Day ΙΙ @ ΤΕΠΑΚ


Η εκδήλωση Cyprus Game Day ΙΙ: Conference and Game Jam, από το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ, σε συνεργασία με την UNITY και την Microsoft, θα περιλαμβάνει διακεκριμένους ομιλητές, οι οποίοι θα παρουσιάσουν θέματα σχετικά με την ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών. 

Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη έναρξη του διαγωνισμού ανάπτυξης ηλεκτρονικού παιχνιδιού, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις 1 παιχνίδι σε 48 ώρες.

Στην εκδήλωση θα παραστούν εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών στο τομέα της ανάπτυξής ηλεκτρονικών παιγνιδιών, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην αξιολόγηση των παιγνιδιών, που θα αναπτύξουν οι ομάδες του διαγωνισμού. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 - 11 Σεπτεμβρίου, στο αμφιθέατρο Τάσσος Παπαδόπουλος στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Η είσοδος είναι δωρεάν, όμως απαιτούνται κρατήσεις, καθώς ο χώρος είναι αυστηρά περιορισμένος.

Δες εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης
Κάνε δωρεάν εγγραφή για συμμετοχή στην εκδήλωση εδώ

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.