Μουσική / Πάρτι

Πέμπτη, 15 Φεβουαρίου 2018

Cinderella Discotheque Athens @ Columbia Beach


Τη λάμψη και την ξεχωριστή διασκέδαση που προσφέρει η Αθήνα, δανείζεται για μια μοναδική βραδιά η Λεμεσός, σε ένα πάρτι με τις εκρηκτικές διαθέσεις και της ξέφρενης διασκέδασης μιας θρυλικής discotheque.

Το διάσημο club της Αθήνας, Cinderella Discotheque, μεταφέρει τον παλμό και την ενέργεια του στο κοσμοπολίτικο Columbia Beach, χαρίζοντας ένα απίστευτο πάρτι δίπλα στη θάλασσα, στο οποίο μπορείς να παρευρεθείς φορώντας την πιο ρετρό και disco εμφάνιση σου. 

Τις φανταστικές μουσικές επιλογές από τις δεκαετίες των 80's και 90's θα συνδυάζει άψογα με new disco και house μελωδίες ο Dj Constantin Nasiri, που θα φτάσει κατευθείαν από την Αθήνα.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 25 321 500

Μάθε περισσότερα για το Columbia Beach εδώ.- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.