Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

1ο Κινέζικο Πολιτιστικό Φεστιβάλ @ Πλατεία Παλιού Λιμανιού


Μια πολιτισμική διοργάνωση που φέρνει κοντά την κινέζικη κουλτούρα, διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Λεμεσό, σε ένα τριήμερο Φεστιβάλ. 

Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, ζωντανή μαγειρική επίδειξη από τον δημοφιλή master chef Li Guang Yuan, κινέζικο κοκτέιλ πάρτι και δοκιμή φαγητού. Ακόμα, το Φεστιβάλ θα φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας, επίδειξη εμπορευμάτων όπως μετάξι, τσάι και διάφορα λαϊκά αγαθά, καθώς και γνωριμία με το Ινστιτούτο Κομφούκιος του Πανεπιστημίου Κύπρου και εκμάθηση κινέζικης γλώσσας. 

Μέσα από τις εκθέσεις και τις διαδραστικές εκδηλώσεις , ντόπιοι και τουρίστες θα γνωρίσουν  τον παραδοσιακό και σύγχρονο πολιτισμό της Κίνας . Ταυτόχρονα, οι  Κινέζοι που διαμένουν στο νησί, θα μπορέσουν να νιώσουν την ατμόσφαιρα της κουλτούρας τους, εδώ στην Κύπρο. 

Είσοδος ελεύθερη

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.