Μουσική / Πάρτι

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Children’s Fiesta @ Παλιό Λιμάνι


Ο χώρος του Παλιού Λιμανιού φιλοξενεί για 1 μέρα ένα εκπληκτικό, παιδικό πάρτι, για όλα τα παιδιά, κάθε ηλικίας, χαρίζοντας όμορφες, ξεχωριστές στιγμές στους μικρούς πρωταγωνιστές της γιορτής αυτής, αλλά και σ’ όλη την οικογένεια. 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει υπέρχοες δραστηριότητες, όπως παραδοσιακά παιχνίδια που ταιριάζουν στις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, face painting, μαγικά και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, φουσκωτά, μουσική και πολλά άλλα.

Το μεγάλο πάρτι διοργανώνεται από το σωματείο Magic Always Happens, με σκοπό την ενημέρωση για τον αυτισμό και την ενίσχυση της κοινωνικής ισότητας, για άτομα που πάσχουν από τη συγκεκριμένη πάθηση. 

Είσοδος ελεύθερη

Photo credits: Romos Kotsonis

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.