Μουσική / Πάρτι

Κυριακή, 18 Φεβουαρίου 2018

Carnival Shenanigans: Detlef @ Θέατρο Ένα


Με σκοπό να ανατρέψουν τα δεδομένα της ηλεκτρονικής μουσικής στην Κύπρο, 4 Λεμεσιανοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν την αρχή με τη διοργάνωση ενός μεγάλου, καρναβαλίστικου πάρτι.

Με την εμφάνιση 6 ταλαντούχων Djs, από την Κύπρο και το εξωτερικό, το Θέατρο Ένα, στην καρδιά της Λεμεσού, θα φιλοξενήσει το πάρτι που θα συνδυάσει την καρναβαλίστικη διασκέδαση, την ηλεκτρονική μουσική και την ξεχωριστή ενέργεια του ιστορικού κέντρου.

Στο πάρτι θα πρωταγωνιστεί ο Dj Detlef, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στη διεθνή σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής. Ο Detlef, ανεβάζοντας την ένταση και τους ρυθμούς, θα πλαισιώνεται από 5 Djs για το πιο εκπληκτικό καρναβαλίστικο πάρτι, ενώ ειδικά για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ο χώρος θα επενδυθεί με ένα απίθανο ηχητικό σύστημα τελευταίας τεχνολογίας και εντυπωσιακά οπτικά effects. 

On the decks:
Dalton
Demi
Matox
Niccolas G
Pazzi

Είσοδος: €10

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.