Άλλα

Κυριακή, 06 Αυγούστου 2017

Bombing Battle @ Favela


Τα γκράφιτι έχουν τις δικές τους μάχες (battles) και ο πρώτος διαγωνισμός Bombing Battle στο νησί, είναι γεγονός. Στις μάχες, οι γκραφιτάδες συναγωνίζονται για την τακτική του bombing, η οποία προστάζει τη δημιουργία γκράφιτι, σε μια περιοχή. Όσο πιο πολλά γκράφιτι δημιουργούνται σε επιφάνειες (είδη όπως throw-up και tag), τόσο πιο πολύ πετυχημένο θεωρείται το bombing.   

Εκρηκτικό, πρωτοπoριακό, εθιστικό! Τον εντυπωσιακό διαγωνισμό με σπρέι και χρώματα, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις στις πρώτες μάχες που διοργανώνονται στην Κύπρο. Στους συμμετέχοντες θα δίνεται μια τυχαία λέξη για 1 ThrowUp και 1 Tag της λέξης. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει όλα τα χρήματα των συμμετοχών. 

Μετά το διαγωνισμό, τα σπρέι θα αφεθούν στο πλάι και θα ακολουθήσει ένα απολαυστικό και άκρως διασκεδαστικό Hip Hop party για όλους. 

Κριτές: Rate_Nls & Sofos

Κόστος συμμετοχής: €10

Είσοδος ελεύθερη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 113 960 - Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.