Άλλα

Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019

Barbacoa Rooftop Opening @ Barbcoa rooftop


Ένα στέκι που ξεχώρισε αμέσως μόλις άνοιξε τις πόρτες του, για τις κρύες μπύρες, τα γευστικά burgers και την υπέροχη θέα στο ιστορικό κέντρο και το Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού, επιστρέφει στη ζωή της πόλης.

Η ταράτσα του διατηρητέου που φιλοξενεί το εστιατόριο  Barbacoa, μεταμορφώνεται μόλις ο καιρός ζεσταίνει, δημιουργώντας ένα όμορφο περιβάλλον, ιδανικό για χαλαρό ποτό, με ενδιαφέρουσες μουσικές επιλογές και βραδιές με live.

Η ανοιξιάτικη επιστροφή της ταράτσας, με ζωντανή μουσική από τους Introvert, δίνει μια πρώτη γεύση όσων θα ακολουθήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.