Άλλα

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Αστροβραδιά στον ουρανό της Λεμεσού @ Αποβάθρα μόλου


Για 3 ώρες, τα φώτα της αποβάθρας δίπλα στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού θα κλείσουν, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του διαστήματος.
 
Μέσα από τηλεσκόπια θα μπορεί ο καθένας να παρατηρήσεις διάφορα ουράνια σώματα: τη Σελήνη, το Δία και την Αφροδίτη. Οι αστερισμοί στον ουρανό θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνη, ενώ όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα ενημερωθούν από ειδικούς για όλα τα μυστικά των αστεριών και των γαλαξιών στο διάστημα.
 
Tέλος, οι λάτρεις της αστρονομίας και του διαστήματος θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ένα μοναδικό διαγωνισμό γνώσεων, κερδίζοντας πλούσια δώρα.
 
Είσοδος ελεύθερη.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.