Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Aphrodite Games 2018 @ Παλιό Λιμάνι


Μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με κορυφαίους αθλητές crossfit, θα ολοκληρωθεί με τα τελικά αγωνίσματα σε ένα τριήμερο γεμάτο ένταση και δύναμη. 

Αθλητές από δεκάδες χώρες, θα διαγωνισθούν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε διάφορα αθλήματα, σε κατηγορίες ανδρών, γυναικών και ομάδων κερδίζοντας σημαντικά έπαθλα, στον ανοικτό χώρο του Παλιού Λιμανιού, δίπλα στη θάλασσα.

Απόλαυσε το αθλητικό υπερθέαμα που συγκεντρώνει πληθώρα κόσμου κάθε χρόνο, και ακόμα, παρακολούθησε το σχετικό αγώνισμα, ανακαλύπτοντας ποιος είναι ο δυνατότερος άνδρας του νησιού!

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: 96 287 070

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.