Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Ανθεστήρια @ Γερμασόγεια (παραλιακός)


Ο Δήμος Γερμασόγειας διοργανώνει και φέτος ένα θεσμό που μετρά ήδη 2 δεκαετίες ζωής. Τα ανθεστήρια, μια γιορτή της άνοιξης με ρίζες στις λατρευτικές παραδόσεις της Αρχαίας Ελλάδας. θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια ενός διημέρου εκδηλώσεων με μουσική, χρώμα και πολλά λουλούδια.

Δεκάδες ομάδες και άρματα με θεματικό διάκοσμο από λουλούδια θα παρελάσουν στον παραλιακό δρόμο την Κυριακή, ενώ το Σάββατο θα κηρυχθεί με φαντασμαγορικό τρόπο η έναξη της γιορτής με μια υπέροχη συναυλία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη χορωδία του Δήμου Γερμασόγειας. Την έναρξη θα κηρύξει η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδη.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.