Άλλα

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018

Ανοιχτές Πόρτες @ Οινοποιείο Βασιλειάδη


Το «Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη» συμμετέχει στην ετήσια εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες Οινοποιείων Κύπρου» η οποία διοργανώνεται συλλογικά από τον Κυπριακό Οργανισμού Τουρισμού και τα επισκέψιμα οινοποιεία - μέλη του.

Το νέο, εντυπωσιακό οινοποιείο, που βρίσκεται στον λόφο πάνω από το γραφικό χωριό του Ομόδους, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του, παρουσιάζοντας στο κοινό έναν ιδιαίτερο χώρο αφιερωμένο στο κρασί και την παράδοση του αμπελιού.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του οινοποιείου και να αγναντέψουν τη θέα προς τους αμπελώνες και το χωριό.

Ξεναγήσεις στα ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά.

Σχετικα

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.