Μουσική / Πάρτι

Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2018

Άννα Χρυσάνθου @ Vinylio Wine Bar


Τη νέα χρονιά γιορτάζει μαζί σου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια Άννα Χρυσανθου, που φιλοξενείται στο Vinylio, σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, με φώτα, κεράκια και θετική διάθεση, για την πιο όμορφη αρχή του 2018. 

Το αγαπημένο wine μπαρ, στο ιστορικό κέντρο, θα ανοίξει ειδικά για τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς, ένα αναπαλαιωμένο κρασί 25 χρόνων, από τα παλαιότερα της κάβας του, κερνώντας όλους τους επισκέπτες, ενώ η Άννα, μαζί με την κιθάρα της, θα σε συνεπάρει σε ένα εκπληκτικό εορταστικό πρόγραμμα, παρέα με αγαπημένα τραγούδια, διασκευές και δικά της προσωπικά κομμάτια. 

Είσοδος: €5

Κρατήσεις / Πληροφορίες: 99 300 430

Μάθε περισσότερα για το Vinylio εδώ.- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.