Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018

Γιορτή Αμυγδαλιάς @ Λιμνάτι


Στο χωριό που φημίζεται για τις εκτάσεις με χιλιάδες αμυγδαλιές, οι οποίες ανθίζουν αυτή την εποχή δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα, στήνεται μια υπέροχη γιορτή για όλη την οικογένεια.

Για 13η χρονιά, το Σύμπλεγμα Κοινοτήτων Κοιλάδας Κούρη και Ξυλούρικου διοργανώνει τη Γιορτή της Αμυγδαλιάς στο χωριό Λιμνάτι, με μια γκάμα δραστηριοτήτων, από το πρωί μέχρι και το απόγευμα, να  προσφέρεται για διασκέδαση και γνωριμία με τα ιδιαίτερα χαρίσματα του χωριού.

Το χωριό υποδέχεται τους επισκέπτες του με κέρασμα από τις νοστιμιές της τοπικής παράδοσης, όπως ζιβανία, σουζιούκο και μυρωδάτη σουμάδα. Στον χώρο θα ετοιμάζεται φρέσκο γλυκό αμυγδάλου, χωριάτικο ψωμί και χαλούμι, ενώ το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί τοπικά προϊόντα και να απολαύσει το φαγητό του στην ανοιξιάτικη ύπαιθρο της Λεμεσού.

Για πληροφορίες: 99 687 265

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.