Εκθέσεις

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

All You Need For Christmas @ Τρακασόλ


Η Μαρίνα Λεμεσού και το πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ, βάζουν την πιο γιορτινή τους διάθεση και σε προσκαλούν για μια υπέροχη Κυριακάτικη βόλτα στην έκθεση “All You Need for Christmas”, που όπως φανερώνει και το όνομα της, θα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. 

Δεκάδες εκθέτες θα βρίσκονται στο χώρο για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις από μια πληθώρα επιλογών, από στολίδια, δώρα, κεριά, μέχρι γλυκά και ποτά, για την πιο φανταστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και τις πιο όμορφες αγορές.

Ακόμα, οι μικροί φίλοι της παρέας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να βγάλουν φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη παίρνοντας εκπληκτικά δώρα, αλλά και να συμμετάσχουν σε μουσικά, θεατρικά και άλλα καλλιτεχνικά προγράμματα.

Είσοδος ελεύθερη 

Πληροφορίες: 25 588 116

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.