Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019

7th Sardam Festival @ Οδός Ελευθερίας


Το διεπιστημονικό φεστιβάλ λογοτεχνίας Σαρδάμ, έχοντας τιμηθεί με το ευρωπαϊκό βραβείο Effe 2019-2020 ως ένα από τα αξιόλογα φεστιβάλ της Ευρώπης, επιστρέφει για έβδομη χρονιά, φέρνοντας το κοινό πιο κοντά στη λογοτεχνία, τη λογοτεχνική παράσταση και τον συνδυασμό της λογοτεχνίας και του λόγου με άλλες τέχνες.

Συγγραφείς-performers και άλλοι καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό μοιράζονται πρωτότυπους τρόπους συγγραφής, ανάγνωσης και γενικότερα παρουσίασης / επιτέλεσης της λογοτεχνίας και του λόγου μέσα από ποικιλία από δρώμενα και εργαστήρια. Κοινό τους χαρακτηριστικό ο συνδυασμός λογοτεχνίας και λόγου με σύγχρονα και κλασικά μέσα έκφρασης όπως θέατρο, εικαστικές τέχνες, τεχνολογία, ήχο/μουσική, slamming, ηχητική ποίηση (sound poetry) κ.ά.

4 Οκτωβρίου (Θέατρο Ένα)
Βραδιά Λογοτεχνικών performances
Είσοδος: €5
Κρατήσεις: 99 558358

6 Οκτωβρίου
Εργαστήρια: Χώρος Χοάνη (Ελευθερίας 133)
• 11:00 μ.μ. - 3:00 μ.μ. (Ελλάδα) Έλενα Μαρούτσου - Εργαστήρι δημιουργικής γραφής (Μύθος, Παραμύθι, Μικροδιηγήματα, Ιστορίες Μπονζάι)
*Γλώσσα επικοινωνίας: ελληνική
• 3:30 μ.μ. - 6:30 μ.μ. (Ελλάδα) Γιάννης Αντάμης - Εργαστήρι δημιουργικής γραφής με θέμα τον ερωτισμό στη λογοτεχνία
*Γλώσσα επικοινωνίας: ελληνική

Παράλληλη εκδήλωση: Tapper bar (Ελευθερίας 62)
7:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ. (Ιαπωνία) Tomomi Adachi – Παρουσίαση/Demo: Sound Poetry, Technology and Live Electronics
*Γλώσσα επικοινωνίας: αγγλική

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.